@flashsaletrickss

Swiggy Instamart Players League Today Quiz Answers 2nd june 2022

Amazon Quiz Answers

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

02- june-2022

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers:

Play a simple Swiggy match corner players league and Swiggy Google Pay Offer – Get Scratch Card up to Rs.100 and get a chance to win a free ₹100 Swiggy Instamart coupon. Swiggy has launched some fun games currently during the IPL match days like finder fielder win Swiggy money, spin & win unlock rewards, make team and win rewards. Swiggy app is an online food ordering app where you can get food, groceries, and other essentials online, 30plus cuisines to choose from, late night delivery services, etc. From snacks and beverages to fruits and vegetables, cooking to cleaning essentials, personal care to baby care, you can fulfill all your grocery needs on Swiggy Instamart.

 

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers Today 2nd june 2022: Play Swiggy match corner players association and have an opportunity to win a free ₹100 Swiggy Instamart coupon. Swiggy iQoo 9 Series Quiz Answers and Win Rs 1 Lakh Swiggy Money.

Swiggy has sent off a few tomfoolery games at present during the IPL match days like locater defender win Swiggy cash, turn and win open prizes, make group and win rewards.

Swiggy application is a web-based food requesting application where you can get food, food, and different fundamentals on the web, 30plus cooking styles to browse, late night conveyance administrations, and so forth.

From bites and refreshments to leafy foods, cooking to cleaning basics, individual consideration to child care, you can satisfy all your staple necessities on Swiggy Instamart.

About Swiggy Instamart, it is a moment staple conveyance administration fueled by Swiggy and conveys food to your doorstep in only 15 to 30 minutes.

Presently it has sent off another test for genuine IPL fans where you simply need to play the test and each fortunate victor will be able to win ₹100 Swiggy Instamart coupon.

Play Match Corner Quiz & Win ₹100 Instamart Coupon

1) Download or update the Swiggy app to latest version from the link given below.

2) Open the app and login using your mobile number and allow all permissions.

3) Go to the Instamart section and tap on the players league quiz banner.

4) Play the quiz and stand a chance to win ₹100 Swiggy Instamart coupon.

5) 1000 lucky winners will win Instamart coupons worth ₹100 every day.

Answer The Questions And Stand A Chance To Win Swiggy Coupons:

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

2nd June

Q1- Who was the captain of team Punjab in IPL from 2011-2013
Ans- Gilchrist

Q2- How long is a single strategy break during an IPL match
Ans- 2.30 mins

Q3- Which former Delhi bowler is a world cup skier speaks Japanese studied saxophone and runs a ski travel company
Ans- Dirk

Q4- In which season did Tendulkar score his only IPL century
Ans- Ipl 2011

Q5- Which player hit the most sixes in an inning in IPL 2020
Ans- Samson

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

27th may

Q1. Which stadium is the home ground of team Punjab?
Ans:- Inderjit Singh Bindra Stadium

Q2. Who is the only Sri Lankan cricketer playing for team Lucknow?
Ans:- Chameera

Q3. Which of the following teams was suspended for two years for match fixing?
Ans:- Rajasthan

Q4. “To be the most successful and entertaining franchise in the league” is their mission. Who are they?
Ans:- punjab

Q5. Who is the team manager of Mumbai?
Ans:- Sanghvi

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

26th may

Question1- Which among these cities has hosted the most number of IPL matches

Answer- Bengaluru

Question2- How many times did kolkata qualify for champions league T20?

Answer- 2

Question3- Who is the administrator of IPL

Answer- BCCI

Question4- Who succeeded Karthik as a captain of Kolkata in IPL 2020 in 7 matches
Answer- Morgan

Question5- Pakistani cricketer Sohail Tanvir played for which IPL team

Answer- Rajasthan

 

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

24th may

1. Which cricketer performed on the song “Champion” in the IPL 2016 opening ceremony?
Ans:- bravo

2. Which player has scored the most runs in this edition of IPL?
Ans:- Rohit

3. How many venues were selected to host the 2015 IPL matches?
Ans:- 12

4. Which Pakistani cricketer played for Bangalore in IPL 2008?
Ans:- Misbah

5. Which legendary cricketer is the strategic advisor and batting coach of Hyderabad in Tata IPL 2022?
Ans:- Brain lara

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

17th may

1.J Kallis played for which IPL team from 2008-2010?

Ans:-Bangalore

2.Who was the captain of team Punjab
in IPL 2008?

Ans:-Yuvraj

3.Who was the captain of team Kerala in IPL 2011?

Ans:-Jayewardene

4.Which stadium is the home ground for team Delhi?

Ans:-Arun Jaitley Stadium

5.Which IPL team won the last edition of the Champions League T20 in 2014?

Ans:-Chennai

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

20th April

Question 1 – Which cricketer had the best bowling average in IPL 2008?

Answer is – S. Akhtar

Question 2 – In which year did American singer Katy Perry perform at the opening ceremony of the IPL?

Answer is – 2012

Question 3 – Who scored the most runs for Hyderabad in IPL 2013?

Answer is – Dhawan

Question 4 – Who was awarded with the title of the Most Valued Player in IPL 2018?

Answer is – Narine

Question 5 – Who was the owner of the former Gujarat team in IPL 2016-2017?

Answer is – Keshav Bansal

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

19th April

Question1- Who holds the best strike rate in the IPl till 2021

Answer- Andre

Question2- Who has scored the most fifties in the ipl till 2021

Answer- Warner

Question3- Who has the best economy rate in the ipl till 2021

Answer- Rashid

Question4- Which player bagged the emerging player of the tournament award in ipl 2008

Answer- Shreevats

Question5- Jasprit Bumrah has picked _ wickets in the 2021 IPl

Answer- 21

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

18th April

Question1- Kohli and _ scored an undefeated partnership of 229 in the 2016 IPL match

Ans- De Villiers

Question2- Who was the youngest bowler with a 5 wicket haul in the 2013 IPL

Ans- Unadkat

Question3-  has own the orange cap on 3 occasions 2015,2017 and 2019

Ans- Warner

QuestionQ4-  is the highest team score in ipl till 2021

Ans- 263

Question5- Who has bowled the most number of maiden overs in the ipl till 2021

Ans- Praveen

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

17th April

Question1. The second-fastest IPL hundred of 37 deliveries was hit by

Answer: Yusuf

Question2. is the first cricketer to play 200 IPL matches for a single franchise.

Answer: Kohli

Question3. Broke the record by scoring four 100s in 2016 IPL season.

Answer: Kohli

Question4. Why was the second season of IPL moved to South Africa?

Answer: elections

Question5. How many overseas players can play in the starting 11 in an IPL match?

Answer: 4

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

16th April

Question1: Which player has the distinction of picking two HATTRICK in 2009

Answer: Yuvraj

Question2: How many teams played in the first season of the ipl in 2008

Answer: 8

Question3: How many teams has parthiv represented before IPL 2018

Answer: 4

Question4: In the 2017 edition of IPL who scored 38 runs in just 9 deliveries

Answer: Morris

Question5: Which cricketer has lead the team to win the most number of IPL titles till 2021

Answer: Rohit

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

15th April

Question1: Which team scored the lowest in IPL till 2021?

Answer: Bangalore

Question2: Bangalore has scored the highest runs in a match with an astounding score of  in IPL 2013?

Answer: 263

Question3: Who scored 102 runs from fours and sixes during his unbeaten 114 against Chennai in 2008 IPL

Ans: Jayasuriya

Question4: Who is the player with the most Man of the match awards in IPL till 2021?

Answer: Devilliers

Question5: The 2022 edition is the season in the IPL history.

Answer: 15th

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

14th April

Question1. The player who takes the maximum number of wickets gets the an IPL tournament.

Answer:- purple cap

Question2. On 18 April 2008, the first IPL century scored in the first match was by

Answer:- McCullum

Question3. Which team has won the most IPLs till 2021?

Answer:- Mumbai

Question4. Who took the first hat-trick in IPL 2009?

Answer:- Rohit

Question5. Which part of the Decision Review System (DRS), helps in discerning between the sounds created by the bat, pads, and clothing during the run of play.

Answer:- ultra edge

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

13th April

Questio1- The player who scores the maximum number of runs in TATA IPL gets

Answer- Orange cap

Question2- Which team was earlier known as Deccan?

Answer- Hyderabad

Question3- Which team successfully defended its IPL title in the 2011 edition?

Answer- Chennai

Question4- Which year was the Decision Review System (DRS) first introduced in the IPL?

Answer- 2018

Question5- Which team has never won the IPL trophy?

Answer- Bangalore

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

12th April

Question1- Which captain has the highest winning percentage in the history of IPL?

Answer- Dhoni

Question2- Who is the batsman with the most centuries till IPL 2021?

Answer- Gayle

Question3- Which former player is the mentor of the Lucknow team in IPL 2021?

Answer- Gambhir

Question4- Who has hit the longest ever six in the history of IPL?

Answer- Morkel

Question5- Who was the first Zimbabwean player to participate in the IPL?

Answer- Taibu

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

11th April

Question.1 : Who holds the record for the most number of IPL runs till 2021?

Answer : Kohli

Question.2 : Who won the man of the match in the IPL 2008 final?

Answer : pathan

Question.3 : Chris Gayle smashed Bangalore in IPL 2013

Answer : 17

Question.4 : Who was the captain of Mumbai in IPL 2012?

Answer : harbhajan

Question.5 What has been the highest successful run chase in the history of the IPL?

Answer : 200

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

10th April

Question1: Which wicket keeper has the most number of dismissals in the history of IPL

Answer: Dhoni

Question2: Mr nags is played by which celebrity

Answer: Danish

Question3: Who won the purple cap in the ipl 2021

Answer: Harshal

Question4: Who is the organizer of the Tata IPl tournament

Answer: BCCI

Question5: The orange cap is given to the player with Ml?

Answer: Most runs scored

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

9th April

Question 1 – Which team has won the most IPL matches?

Answer : Mumbai

Question 2 – Which cricketer has won the most number of IPL titles till 2021?

Answer : Rohit

Question 3 – Who scored the first century in IPL 2008?

Answer : McCullum

Question 4 – Who scored the most number of hat-tricks in the history of IPL?

Answer : Amit

Question 5 – Which Punjabi singer was the brand ambassador for Punjab in IPL 2008?

Answer : Daler

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

8th April

Question 1: How many finals has Dhoni played in the IPL till 2021?

Answer :7

Question 2 : Which team holds the record for the highest total in IPL till 2021?

Answer : Bangalore

Question 3 : Who holds the record of most sixes in the history of IPL?

Answer : Gayle

Question 4 : The venue for the IPL 2020 season was moved due to the COVID-19 pandemic and the matches were played in ?

Answer : United arab Emirates

Question 5: Who is the first batsman to score 5000 runs in the IPL?

Answer : Raina

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

7th April

Question 1 – Which batsman holds the record of the highest individual score in the history of IPL

Answer is – Gayle

Question 2 – Which bowler has taken the most wickets in the history of IPL

Answer is – Malinga

Question 3 – What is the lowest score recorded in an ipl match

Answer is – 49

Question 4 – Who won the man of the tournament award in ipl 2010?

Answer is – Sachin

Question 5 – Who holds the record of hitting the most fours in the history of IPL

Answer is – Shikhar

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers

6th April

Question 1 – Can I subscribe to Amazon Prime Video Channels on primevideo.com?

Answer – Yes

Question 2 – We’ll make you an offer you can’t refuse. Watch The Father on  with Amazon Prime Video Channels.

Answer – Lions Gate play

Question 3 – Which Amazon Prime Video Channel should you add to watch award-winning short films?

Answer – Shorts tv

Question 4 – You can now watch Queen Elizabeth’s biography on which Amazon Prime Video Channel?

Answer  – Docubay

Question 5 – Malcolm X features which superstar? Add Lions gate Play on Amazon Prime Video Channels to find out.

Answer – Denzel Washington

Swiggy Instamart Players League Quiz Answers: 5th April

Question 1) Between which two teams was the first ever IPL match played in 2008?

Answer: Bangalore & Kolkata

Question 2) How many times has Chennai won the IPL till 2021?

Answer: 4

Question 3) Who bats first in TATA IPL super over?

Answer: Team that batted second

Question 4) Which of these cricketers has NOT won the Purple Cap in the IPL till 2021?

Answer: Narine

Question 5) Who was the winner of the Orange Cap of 2017 IPL?

Answer: Warner

Terms & Conditions:-

  • 1000 lucky winners will win Instamart coupons every day.
  • Instamart coupons will be worth Rs 100. Winners can redeem it on orders above Rs 399.
  • The coupon will be shared with the winners within 2 working days.
  • The coupon will be valid for 7 days and is applicable on Instamart orders only.
  • The rewards will be communicated via PN/SMS.
  • By answering all the questions correctly, the user will get an opportunity to be a part of the Lucky Draw.
  • Lucky winners will be selected by Swiggy and the decision made will be final and binding.
  • Swiggy has the right to stop or change the game at any point in time without any prior notice.

Leave a Comment