[Daily] Amazon Quiz Today Answers Rs. 15,000 Pay Balance

0
198
Amazon Quiz answers Today
Amazon Quiz answers Today

Amazon Apple iPhone XR Quiz Today Answers Daily 8-12 Answers Amazon Quiz Today Answers

Amazon Quiz Today Answers Daily 8-12 | Today’s Answers Of Amazon 17 June 2020 Quiz 

Amazon Quiz Today Answer[Daily] Amazon Quiz Today Answers Of Apple iPhone XR Quiz Amazon Quiz Today answers

s Of Apple iPhone XR Amazon Quiz Today, Amazon Quiz Answers, Amazon Daily Quiz Today Answers, Amazon Daily Quiz Time Answers, Amazon Today Quiz Answers, Amazon Quiz Answers Today, Amazon Today’s Quiz Answers – Hi Guys, Hope You Are Enjoying Our Super Duper Tricks Of Free Recharge

Answers – Hello, Guys I hope you’re doing well with TOI Happy Times Quiz and Today we are sharing Answers of Amazon Quiz 16 June Win Samsonite Polycarbonate Suitcase. You need to take to participate in a simple Task and  June Win Samsonite Polycarbonate Suitcase


Amazon Quiz Answers June 17, 2020 Answer is live now. You can submit the correct answer today of Amazon Quiz on June 17, 2020. If you play amazon Quiz today then you can win June 17, 2020, lucky draw to Apple iPhone XR. This is the best way to increase your general knowledge from Amazon Quiz. Amazon Quiz Today Answers

Now a Days Amazon Quiz Is Hot Topic as Amazon Announcing Daily Quiz On Its Amazon India Portal. We Have to Just Give the Right Answers & We can Win Free Products & Amazon Pay Balance Daily From Amazon Quiz Time. Amazon Quiz Today Answers

Amazon Quiz Time Happens Daily Between 8 AM to 12 PM and We Just Have to Give Right Answers to The Given 5 Questions. It’s Totally Based On Luck & If We Selected Then We Can Win Free Amazon Pay Balance & Free Gadgets From Amazon India.

Amazon Quiz Today’s Time & Prize Details 

  • Amazon Today’s Quiz– Amazon Quiz
  • Today’s Prize – Free 15,000 Amazon Pay Balance
  • Time– 8 AM To 12 PM on 22 June 2020
  • Number Of Winners– 1
  • Winners List Will Declare On– 22 June 2020

How To Play This Daily Amazon Quiz?

  • Download Amazon App From Google Play Store or Apple Store
  • Open & sign in to the Amazon App
  • Go to the home page and scroll down then you will see “Amazon Quiz June 6” Banner, Tap on it.
  • Now just tap on the start tab to play the Quiz.

Small Help From Us : 

To Clear The Daily Quiz Successfully, We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions & Correct Answers Here. With This, You can Clear Quiz Within 5 Seconds Amazon Quiz Today Answers

Amazon Quiz Today Answers Daily

Updating Time: 08.01 AM (Note– If you Not See the answers: Refresh)

Amazon Quiz Today Answers | 22 June 2020 | Win Rs. 15,000

Q1.At which venue are India scheduled to play a day and night Test match during their tour of Australia in 2020-21?

Answer 1Adelaide Oval

Q2.Shintaro Tsuji, who recently stepped down from his company, is known to have created which iconic character brand?

Answer2: Hello Kitty

Q3.Which of these terms was coined by John McCarthy and other researchers, at Dartmouth in the summer of 1956?

Answer3: Artificial Intelligence

Q4.The campaign theme in 2020 for which of these days observed on June 14th, was ‘Safe blood saves lives’?

Answer4: World Blood Donor Day

Q5.Arturo Vidal who scored Barcelona’s first La Liga goal on their return after the COVID- 19 represents which country?

Answer5: Chile

Amazon Quiz Today Answers | 17 June 2020 | Win Apple iPhone XR

Q1.For the first time in 75 years, world leaders would not travel for the United Nations General Assembly Session schedule in Which country?

Answer 1: New York

Q2.Which Famous Actor born on June 22nd, known for playing negative roles features in Indian Jones and the Temple of Doom?

Answer2: Amrish Puri

Q3.Titan is a satellite in the solar system which is known to be drifting away from its host planet. Which is the host Planet?

Answer3: Saturn

Q4.Gairsain has recently been appointed the summer capital of which Indian Stated?

Answer4: Uttarakhand

Q5.the English Premier League is scheduled to restart on June 17th. Which two teams would be playing in the first fixture since resumption?

Answer5: Aston Villa, Sheffield Unit

Amazon Quiz Today Answers | 16 June 2020 | Win Samsonite Polycarbonate Suitcase

Q1.Which of these movie marks director Priyadarshan’s comeback to Bollywood after a period of 7 Years?

Answer 1: Hangama 2

Q2.The only dolphin sanctuary of India is located in which state?

Answer2: Bihar

Q3. Which team is scheduled to play a 3 Test Series in England Starting July 8, 20020 the first ever under a ‘bio secure’ environment?

Answer3: West Indies

Q4. Which actor born on June 16th, won a National Award for his debut film Mrigayaa?

Answer4: Mithun Chakraborty

Q5. Which of these organizations has recently won the World’s largest solar bid at $6 Billion?

Answer5: Adani Green Energy

Question 1. Which Indian state would now be producing the high-quality Australian Merino sheep wool indigenously?
Answer: Uttarakhand

Question 2. Which of these cities would NOT host any matches during India’s Test series against Australia scheduled to begin in December 2020?
Answer: Perth

Question 3. Which famous political leader and a Lady Shri Ram College graduate born on June 19th, won the Nobel Peace Prize in 1991?
Answer: Aung San Suu Kyi

Question 4. Who recently assumed office as the president of the Confederation of Indian Industry (Cll) for 2020-21?
Answer: Uday Kotak

Question 5. Which two clubs played in the first match of the La Liga post the shutdown due to the COVlD- 19 crisis?
Answer: Real Betis, Sevilla

Amazon Quiz Today Answers | 14 June 2020 | Win Vivo S1

Q1.Who according to Forbes has become Football’s first-ever billionaire?

Answer 1: Cristiano Ronaldo

Q2.We transfer, a data-sharing website was founded in 2009 in which country?

Answer2: Netherlands

Q3. Which famous business leader born on June 10th worked at Applied Materials and McKinsey & Company before joining Google?

Answer3: Sundar Pichai

Q4. Name India’s popular bicycle brand which shut down its operations on World Bicycle Day 2020?

Answer4: Atlas Cycle

Q5. Who is the director of Sadak 2- Starring Alia Bhatt, Sanjay Dutt, and PoojaBhatt, the sequel to the 1991movie Sadak?

Answer5: Mahesh Butt

 

Amazon Quiz Today Answers | 11 June 2020 | Win Rs. 15,000

Q1.Which cyclonic storm made landfall in Maharashtra’s Raigad district on June 3, 2020?

Answer 1: Nisarga

Q2.As per the latest calendar, which European Country is slated to host the first two races of the 2020 FormulaOne season?

Answer2: Austria

Q3.What name did the US Astronauts give the SpaceX Dragon craft in which they traveled to the international space station?

Answer3: Endeavour

Q4.Rani Rampal, the 2020 Khel Ratna Award nominee captains India in which sport?

Answer4: Hockey

Q5.Which tributary of river Indus is the site for the Kohala hydro-power project, which aims at providing low-cost electricity?

Answer5: Jhelum

Amazon The June Quiz Today Answers | 9 June 2020 to 30 June 2020 | Win Rs. 5000 Pay Balance

Q1. On 6 June 1674, who was coroneted at the Raigad Fort and was given the title of ‘Chhatrapati?

Answer 1: Shivaji

Q2. In June 2014, which of these states was split to create the 29th state in India?

Answer2:  Andhra Pradesh

Q3. On 25 June 1983, India Beats West Indies to win their first ever World Cup. Who was the West Indies Captain in the match?

Answer3: Clive Lloyd

Q4. On 21 June 2018, 1,00,984 participants set what Guinness World record at Kota?

Answer4: World’s Largest Yoga Lesson

Q5. Which Famous writer, winner of the ‘Best of the Booker’ Award was born on 19 June 1947?

Answer5: Salman Rushdie

 

Amazon Quiz Today Answers | 8th June 2020 | Win Rs. 15000

Q1. The 440m long Chmba Tunnel has recently been inaugurated in which state?

Answer 1: Uttarakhand

Q2. What useful letter arrangement was created by Christopher Sholes to lessen spelling mistakes and increase the speed of writing?

Answer2: Qwerty

Q3. India post has partnered with which state government to deliver ‘Shahi Lichi’ and ‘Zardalu Mango’ at the doorstep of people?

Answer3: Bihar

Q4. How do we better know the No. 18 Squadron of the Indian Air Force that is equipped with HAL Tejas?

Answer4: Flying Bullets 

Q5. Which Mountain peak was submitted for the first time on May 29, 1953?

Answer5: Mount Everest

Amazon Quiz Today Answers | 7th June 2020 | Win Samsung Galaxy Note 10

Q1. Which technology ain’t recently acquired Giphy for $400 Million?

Answer 1: Facebook

Q2. May 29 is celebrated as the International Day of UN Peacekeepers. How are the Peacekeepers often referred to as?

Answer2: Blue Helmets

Q3. Which Indian Conglomerate recently announces the Acquisition of Spice- maker Sunrise Food?

Answer3: ITC

Q4. The Grand Renaissance Dam earlier known as the Millennium Dam, Slated to be the largest dam in Africa, Is Being built-in which country?

Answer4: Ethiopia

Q5. Kangra Tea, which is known to boost immunity, comes from which Indian State?

Answer5: Himachal Pradesh

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here