@flashsaletrickss

[Daily] Amazon Quiz Answers Today may 11th 2022 – Win 20000

0
100 views
Amazon Quiz Answers Today
Amazon Quiz Answers Today

Amazon Quiz Answers

Amazon Quiz Answers Today May 16, 2022

Amazon Quiz Answers Today Daily 12-12 | Today’s Answers Of AmazonMay 16, 2022  Win 20000

Hello Flashsaletrick guys, I hope you are not missing Today’s Amazon Quiz Answers and main articles, Amazon Quiz Today Answersdownload coin masterLucky Patcher. Amazon’s  Amazon’s Quiz May 16, 2022 2022  Answers

Join Our Official Telegram Channel

|? STAY HOME? |♡? STAY SAFE ?♡|

Today we are back with Amazon Quiz Answers on May 16, 2022, which is on Live Now. You have correct Answers here to submit in Amazon Quiz. As we are at home for a long time we get bored without shopping and not having pocket money. Here is the best,  providing Amazon to get offerable prizes and get general knowledge too. Today Amazon Quiz Answers. Amazon’s May 16, 2022  Win 20000 

As we are observing Amazon giving the best services by giving daily tasks in Amazon India Portal. We have to given the current answers and you have a chance of winning the products for FREE. Today Amazon Quiz Answers. Win Huami Smart Watch

Amazon Quiz Answers Today Time & Prize Details 

  • Amazon Today’s Quiz– Amazon Win 20000
  • Today’s Prize – Win 20000 
  • Time– 12 AM To 12 PM on May 16, 2022
  • Number Of Winners– 1
  • Winners List Will Declare On– May 16, 2022

How To Play This Daily Amazon Quiz?

  • Download Amazon App From Google Play Store or Apple Store
  • Open & sign in to the Amazon App
  • Go to the home page and scroll down then you will see the “Amazon Quiz or Funzone” Banner, Tap on it.
  • Now just tap on the start tab to play the Quiz. Amazon Spin & Win – Get Win Assured Cashback Prizes

Small Help From Us: 

To Clear The Daily Quiz Successfully, We Will Update All Amazon Daily Quiz Time Questions & Correct Answers Here. With This, You can Clear Quiz within 7 Seconds Amazon Quiz Today Answers. Amazon quiz answers today and win

Amazon Deal of the Day Offers on VU Smart Led TV’s

Amazon Today  Quiz Answers may 13th 2022, 24 hours starts from 12AM 

Question 1- Joshua Da Silva was the Man of the Match as West Indies recently beat which team in a Test match at Grenada?

Answer- England

Question2-In 2022, Sergio Mattarella was re-elected as the president of which countryi

Answer- Italy

Question3-Giant Magellan Telescope is a project led by which country

Answer- USA

Question4-Which of these Disney movies that stars Emma Watson in the live version is associated with this flower

Answer- BEAUTY n beast

Question5-What is the name of the extentions of animal skull found on this animal’s head

Answer- antlers

Amazon previous  Quiz Answers may 12th 2022, 24 hours starts from 12AM 

Question1- Who among these hit a 117 m six , in a match against the Gujarat Titans during IPL 2022?

Answer- Liam Livingstone

Question2- Which of these actors played the role of the Indian manager PR Man Singh in the movie ‘83’?

Answer- Pankaj Tripathi

Question3- Which of these legendary batters is nicknamed ‘The Prince of Trinidad’?

Answer- Brian Lara

Question4- During the famous Gabba Test of 2021, where India beat Australia, who was named Man of the Match?

Answer- Rishabh Pant

Question5- The final of which of these editions of the ODI World Cup was played at this iconic ground in England?

Answer- 2019

Amazon previous Quiz Answers may 11th 2022, 24 hours starts from 12AM 

Question1- Who recently won the Best Actress Oscar for the movie ‘The Eyes of Tammy Faye’?

Answer- Jessica Chastain

Question2- The aboriginal flag of which country was designed in 1971 by Harold Thomas?

Answer- Australia

Question3- Which country successfully tested its Hwasong-12 missiles in 2022?

Answer- North Korea

Question4- Who invented the chocolate chip flavour of this food item?

Answer- ruth

Quesion5- Which country is the largest producer of this dairy product?

Answer- India

Amazon previous  Quiz Answers may 10th 2022, 24 hours starts from 12AM

Question1- Who is the host of ‘Lock Upp’ – a reality show?

Answer- Kangna Renault

Question2- Which Indian state released a bird atlas which is dubbed as ’Asia’s largest bird atlas’?

Answer- Kerala

Question3- India defeated which country to win the bronze medal at the 2022 Women’s Hockey Asia Cup tournament?

Answer- China

Question4- Which tennis player from this country recently won the Miami Open tennis tournament?

Answer- Carlos Alcazar

Question5- Which is the national flower of this country?

Answer- Rose

Amazon previous Quiz Answers may 9th 2022, 24 hours starts from 12AM

Question1- Which country in Europe houses the continent’s largest nuclear plant?

Answer- Ukraine

Question 2- UNESCO has included “clinker boats” from which region in its list of Intangible Cultural Heritage of Humanity?

Answer- Nordic

Question 3- Who is the author of the 2022 book ‘’Fearless Governance’’?

Answer- Kiran Bedi

Question4- How many snow crystals does every snowflake such as this approximately contain?

Answer- 200

Question5- Which city in this country has hosted both a Summer Olympics and a Winter Olympics?

Answer- Beijing

Amazon previous Quiz Answers may 8th 2022, 24 hours starts from 12AM

Q1- Which film bagged the Film of the Year award at the Dadasaheb Phalke International Film Festival 2022?
Ans- Pushpa: The Rise

Q2- Which Asian country issued Sukuk bonds to raise $1 billion in 2022?
Ans- Pakistan

Q3- Indomitable: A Working Woman’s Notes on Life, Work and Leadership” is a book based on whose life?
Ans- Arundhati Bhattacharya

Q4- This animal is capable of having a vision of nearly how many degrees?
Ans- 360

Q5- This sport was invented in which of these places?
Ans- Hawaii

Amazon Previous Quiz Answers may 7 th 2022, 24 hours starts from 12AM 

Question1: Since June 2021, who has been the coach of AS Roma, the Serie A club?

Answer: Jose Mourinho

Question2: which of these probes will swoop to within 4 million miles of the Sun’s surface, facing heat and radiation like no spacecraft before it?

Answer: Parker Solar Probe

Question3: Which of these is the title of the debut book by the former finance secretary of India, Subhash Chandra Garg?

Answer: The $Ten Trillion Dream

Question4: Which letter from the given image appears in approximately 11% of all english words?

Answer: E

Question5: How many timezones does this country have within its defined region?

Answer: 11

Amazon previous  Quiz Answers may 6 th 2022, 24 hours starts from 12AM

Question1: In 2022, Saudi Arabia restored ties with which country after settling a 30-year row over a scandal involving stolen jewels?

Answer: Thailand

Question2: Which author released the book “A Little Book of India: Celebrating 75 Years of Independence”?

Answer: Ruskin bond

Question3: Which of these has initiated monitoring of temporal and spatial distribution of marine litter along the Indian coasts and adjacent seas?

Answer: Ministry of Earth sciences

Question4: Which of these companies was not started in a garage?

Answer: Nokia

Question5: This edible item was invented by a Fill in the blanks

Answer: Dentist

Amazon Today Quiz Answers may 5th 2022, 24 hours starts from 12AM

Question1- Will Smith was in the news for slapping whom during the 2022 Oscars?

Answer- Chris Rock

Question2- Which of these countries is expected by 2023 to become the 4th country to take humans to space, after the US, Russia and China?

Answer- India

Queston3- The Jadar project, which got revoked due to protests, was one of the biggest foreign investments in which country?

Answer- Serbia

Question4- The Chakra featured in this flag, has how many spokes?

Answer- 24

Question5- What was the originally proposed name for this company’s famous operating system Windows?

Answer- Interface manager

Amazon previous Quiz Answers may 4th 2022, 24 hours starts from 12AM

Question1- Which of these badminton players recently won the Swiss Open women’s singles title?

Answer- PV Sindhu

Question2- By virtue of the Best Picture triumph of ‘CODA’ which became the first streaming service to win a Best Picture Oscar?

Answer- Apple

Question3- Airtel recently completed acquisition of 4.7% stake in Indus Towers from which group?

Answer- Vodafone

Question4- This is the flag of which country?

Answer- Croatia

Question5- This famous playwright was known as ‘The Bard of Fill in the blanks

Answer- Avon

Amazon Previous  Quiz Answers may 2nd 2022, 24 hours starts from 12AM

Question1- Who among these Indian badminton players recently reached the Men’s Singles Final of the Swiss Open?

Answer- HS Prannoy

Question2- Which famous actor known for playing an iconic role from DC Comics, features in the Marvel movie ‘Thor: Love and Thunder’?

Answer- Christian bale

Question3- Battery maker Cygni Energy Private Limited is looking to invest $40 million to set up a manufacturing plant near which city?

Answer- Hyderabad

Question4- The flag of which country can be seen in this visual?

Answer- Tunisia

Question5- Which of these was the first book to be published featuring this iconic character in the central role

Answer- Tintin in the Land of the Soviets

Amazon Today Quiz Answers may 1st 2022, 24 hours starts from 12AM

Question1- Who among these took a 5 wicket haul in the final Test between England and West Indies played at Grenada in 2022?

Answer- Kyle Mayers

Question2- Which recently became the first Bollywood film of 2022 to cross INR 200 crore at the box office?

Answer- The Kashmir files

Question3- IndiGo announced it would launch flights connecting key domestic metro cities and regional centres from March 27. Fill in the blanks

Answer- 100

Question4- Which famous musician is depicted in this visual?

Answer- Bob Dylan

Question5- Which famous ethnic group has been depicted in this visual?

Answer- Maasai

Amazon previous Quiz Answers 30th April 2022, 24 hours starts from 12AM

Question1- Joshua Da Silva recently hit his first Test hundred against England, batting at which position?

Answer- No.8

Question2- In the movie ‘Pushpa: The Rise – Part 1, who plays the role of ’Srivalli’?

Answer- Rashmika Mandana

Question3- Who recently resigned as the director of Reliance Power and Reliance Infrastructure?

Answer- Anil Ambani

Question4- Name this animal. (In a famous scene from Friends, Ross came dressed as this animal as well)

Answer- Armadillo

Question5- What musical instrument has been depicted in this visual?

Answer- Saxophone

Amazon Today Quiz Answers 29th April 2022, 24 hours starts from 12AM

Question 1- Who was the Man of the Match in the first match of the 2022 IPL?

Answer- Umesh Yadav

Question2- SS Rajamouli’s ‘RRR’ broke which film’s record for the highest worldwide collection on opening day by an Indian movie in history?

Answer – Baahubali 2 the conclusion

Question3- Ritu Khanduri recently became the first woman speaker of which state’s assembly

Answer- Uttarakhand

Question4- This is a view of the Denali National Park and Preserve, part of which US state?

Answer- Alaska

Question5- This is a shrine known as the ‘Dome of the Rock’ located in which city?

Answer- Jerusalem

Amazon Previous Quiz Answers 28th April 2022, 24 hours starts from 12AM

Question1- Who scored twice as Barcelona beat Real Madrid 4-0 in the last ‘clasico’ of the current La Liga season?

Answer- Pierre-Emerick Aubameyang

Question2- Iman Vellani will play the central character of Kamala Khan in which upcoming Marvel series?

Answer- ms marvel

Question3- Emirates is set to resume pre-pandemic service frequency to India from which date

Answer- April 1

Question4- Name this animal

Answer- Iguana

Question5- This is a structure known as ‘The Torch’ located in which city

Answer- Doha

Amazon Previous Quiz Answers 27th April 2022, 24 hours starts from 12AM

Question1- Italy failed to qualify for the FIFA World Cup 2022 after suffering a shock defeat in a playoff encounter against which country?

Answer- North Macedonia

Question2- The Marvel series ‘Moon Knight’ would feature which actor in the central role of Marc Spector

Answer- Oscar Isaac

Question3- The new Indian budget airline Akasa Air plans to launch its first commercial flight in which month

Answer- June

Question4- Name this animal, the national animal of a neighboring country

Answer- Markhor

Question5- Name this famous bridge

Answer- Howrah bridge

 

Amazon previous  Quiz Answers 26th April 2022, 24 hours starts from 12AM

Question1- Which is the largest employer in India?

Answer- The Indian railways

Question2- Who was the Man of the Series in the recently concluded Test series between Pakistan and Australia?

Answer- Usman khawaja

Question3- Which of these is the next edition of the Spiderverse saga scheduled for release in 2022, featuring the character Miles Morales?

Answer- Spiderman across the spider verse part one

Question4- Which country has the highest number of offices, for the transportation and delivery of these items, in the world?

Answer- India

Question5- This is the flag of which country?

Answer- Kuwait

Amazon Today Quiz Answers 25th April 2022, 24 hours starts from 12AM

Question1- Who won the Man of the Series as Bangladesh recently beat South Africa in an ODI series played in South Africa?

Answer- Taskin Ahmed

Question2- Who among these wrote the Story for the movie ‘RRR’?

Answer- Vijayendra Prasad

Question3 Crew-4 led by Kjell Lindgren will fly to the international space station in a Dragon Capsule from SpaceX named what?

Answer- Freedom

Question4- This famous US President’s father was a senior economist in the government of which country?

Answer- Kenya

Question5- What is a psychological condition when people have a fear of being detached from this device called?

Answer- Nomophobia

Amazon Previous Quiz Answers 24rd April 2022, 24 hours starts from 12AM

Question1- Manika Batra and which player, recently became the World No. 7 mixed doubles pair in table tennis?

Answer- Sathiyan ganeshkaran

Question2- Who plays the role of an aspiring film director Myra Devekar in the movie ‘Bachchhan Pandey’?

Answer- Kriti Sanon

Question3- As per a recent announcement which country is set to launch a nuclear fusion reactor in space by 2027?

Answer- Uk

Question4- As per Asterix Comics, which character decides to climb this statue, and ends up breaking its nose

Answer- Obelix

Question5- This is the flag of which country?

Answer- Canada

Amazon Previous  Quiz Answers 23rd April 2022, 24 hours starts from 12AM

Question1: Which of these companies has been named an official sponsor of the FIFA World Cup 2022?

Answer: Byju’s

Question2: The Amazon Prime series ‘The Wheel of Time’ stars which of these famous actresses in the role of Moiraine Damodred?

Answer: Rosamund pike

Question3:  Which of these countries recently abolished the ‘golden passports’ scheme, offering citizenship in return for substantial investment?

Answer: Bulgaria

Question4: This view is from which European capital?

Answer: London

Question5: This dog breed is often nicknamed the  dog. Fill in the blanks with the name of a food product

Answer: Sausage

 

Amazon Previous Quiz Answers 22nd April 2022, 24 hours starts from 12AM

Question1: Bartholomew Ogbeche, winner of the ISL 2021-22 Golden Boot, represented which side this season?

Answer: Hyderabad fc

Question2: The Tom Holland starrer ‘Unchartered’ , also stars which famous actor in the role of Victor Sullivan?

Answer: Mark Wahlberg

Question3: BA.2 is the latest subvariant of which strain of the SARS-CoV-2 virus that causes COVID-19?

Answer: Omicron

Question4: This company is headquartered in which German city?

Answer: Munich

Question5: This famous scientist won the Nobel Prize for  in 1921. Fill in the blanks

Answer: Physics

Amazon Previous  Quiz Answers 21th April 2022, 24 hours starts from 12AM

Question1: MS Dhoni recently stepped down as the captain of the Chennai Super Kings. Who would be captain in his place?

Answer: Ravindra Jadeja

Question2: Avatar 2 which is set to release in December 2022, is a sequel of a movie released in which year?

Answer: 2009

Question3: The Reserve Bank Innovation hub was recently inaugurated in which city?

Answer: Bengaluru

Question4: This bird was the sacred animal of which Greek goddess?

Answer: Athena

Question5: Which famous city is shown here?

Answer: Istanbul

Amazon Previous Quiz Answers [20th April 2022, 24 hours starts from 12AM]

Question1- Who among these recently became the fastest to reach 8000 runs in Test cricket (in terms of number of innings)?

Answer- Steve Smith

Question2- Palak Tiwari, seen in the music video for Harrdy Sandhu’s song ‘Bijlee Bijlee’ is the daughter of which famous television actress?

Answer- Shweta tiwari

Question3- EKI Energy Services and which famous company floated a joint venture company for nature based solutions in India?

Answer- Shell

Q4- This is the flag of which country?

Ans- Mauritius

Question 5- On what site is the source code of this cryptocurrency hosted

Answer- Github

Amazon Today Quiz Answers [19th April 2022, 24 hours starts from 12AM]

Question1- Who won the women’s singles title at the recently concluded All England Badminton Championships?

Answer- Akane Yamaguchi

Question2- The movie ‘Attack’ shows which Bollywood actor playing the role of a ‘super soldier’?

Answer- john Abraham

Question3- Which platform recently bagged the rights to be the exclusive ticketing partner for IPL 2022?

Answer- book my show

Question4- Where is this company headquartered?

Answer- Los Gatos

Question5– Name this animal

Answer- tapir

Amazon Previous Quiz Answers [18th April 2022, 24 hours starts from 12AM]

Question1- Who defeated Rafael Nadal in the final to win the Indian Wells Masters title in 2022?

Answer- Taylor fritz

Question2- In the upcoming movie ‘Morbius’, who plays the titular character of Dr Michael Morbius?

Answer- Jared Leto

Question3– In the last year, people of which country comprised the largest chunk of foreign nationals who got the skilled worker visa in UK?

Answer- India

Question4- This famous museum is located in which European country?

Answer- France

Question5- This preparation of rice was created in which country?

Answer- Italy

 

Amazon Previous Quiz Answers [17th April 2022, 24 hours starts from 12AM]

Question 1- Which of these cricketers reached 7000 runs in Test cricket during the Test match between Pakistan and Australia at Lahore in 2022?

Answer – Azhar Ali

Question 2 – Who among these is the director of the recent movie starring Prabhas titled ‘Radhe Shyam’?

Answer – Radha Krishna Kumar

Question 3 – India recently achieved what goods export target for the first time?

Answer – $400 billion

Question 4 – What famous bridge is this?

Answer – Sydney Harbour Bridge

Question 5 – In which city of the Middle East is this ancient mosque located in?

Answer– Jerusalem

Amazon Previous Quiz Answers [16th April 2022, 24 hours starts from 12AM]

Question1: Pat Cummins took a 5 wicket haul in the final test of the series against Pakistan in 2022 in which city?

Answer: Lahore

Question2: In the movie ‘A Thursday’ which famous actress plays the role of the Indian Prime Minister?

Answer: Dimple Kapadia

Question3: The Ministry of Home Affairs has decided to end all COVID-19 containment measures from which date?

Answer: March 31

Question4: This is the flag of which country?

Answer: North Macedonia

Question5: This is the logo of which of these companies?

Answer: Tesla

Amazon Previous Quiz Answers [15th April 2022, 24 hours starts from 12AM]

Question1: Bangladesh recently won their first ever ODI against South Africa in South Africa. At which venue did this happen?

Answer: Super sport park

Question2: In the movie ‘83’, Tahir Raj Bhasin plays the role of which famous cricketer?

Answer: Sunil gavaskar

Question3: The COVID-19 vaccine from Novavax Inc is manufactured and marketed in India by the Serum Institute of India under what brand name?

Answer: Covovax

Question4: Name this character in the Marvel Cinematic Universe

Answer: Groot

Question5: This animal belongs to which genus of animals?

Answer: Cervus

Amazon previous Quiz Answers [14th April 2022, 24 hours starts from 12AM]

Question1- Name the full stack aquaculture input and outputs platform that recently raised $8 million funding from Trifecta Capital?

Answer- Aquaconnect

Question2- Which country’s shuttlers won 3 finals at the recently concluded All England Badminton Championships

Answer- japam

Question3- Who among these is the director of the recently released movie Badhaai Do?

Answer- harshavardan Kulkarni

Question4- What was the ancient Roman name of this famous European city?

Answer- Lutetia

Question5- The name of this breed of dog was changed to what by the Allies during the first world war?

Answer- Alsatian Wolf dog

Amazon previous Quiz Answers [13th April 2022, 24 hours starts from 12AM]

Question1- The port of Mariupol, under attack is located in which country?

Answer  – Ukraine

Question2 – Who was India’s only individual gold medalist at the recently concluded Asia Cup in Archery?

Answer  – Sakshi Chaudhary

Question3 – In the Amazon Prime series ‘Reacher’ which of these actors plays the title role of Jack Reacher?

Answer – Alan Ritchson

Question4 – What is the name of this landmark?

Answer – London Eye

Question5 – This is the flag of which country that depicts a famous site?

Answer  – Cambodia

Amazon previous Quiz Answers [12th April 2022, 24 hours starts from 12AM]

Question1- Which of these is a car model launched by Kia in India?

Answer – Carens

Question2 – In which city did Imam-ul-Haq score 2 centuries in Pakistan’s first home Test against Australia in 24 years?

Answer – Rawalpindi

Question3 – Who among these famous actresses features in the Amazon Prime Series ‘Bestseller’?

Answer – Shruti Haasan

Question4 – Where is the world’s first spaceport for orbital and human launches built by the USSR located?

Answer – Baikonour

Question5 – Name the fish captured by these men which is nearly extinct due to over fishing for caviar.

Answer – Sturgeon

Amazon Previous Quiz Answers [11th April 2022, 24 hours starts from 12AM]

Question1- Carl Pei, the OnePlus co-founder has announced the name of his next venture. What is it called?

Answer – Nothing

Question2 – Who among these was in the news for coming second in the prestigious Players Championship on the PGA tour?

Answer – Anirban Lahiri

Question3 – The movie Salute in the news these days, stars which of these actors in the lead role?

Answer – Dulquer Salmaan

Question4 – Name this bird against which a war was once declared by the Australian government.

Answer – Emu

Question5 – This is the flag of which country?

Answer – Lebanon

Amazon previous Quiz Answers [10th April 2022, 24 hours starts from 12AM]

Question1: Carl Pei, the OnePlus co-founder has announced the name of his next venture. What is it called?

Answer: Nothing

Question2: Who among these was in the news for coming second in the prestigious Players Championship on the PGA tour?

Answer: Anirban Lahiri

Question3: The movie Salute in the news these days, stars which of these actors in the lead role?

Answer: Dulquer Salman

Question4: Name this bird against which a war was once declared by the Australian government.

Answer: Emu

Question5: This is the flag of which country?

Answer: Lebanon

Amazon previous Quiz Answers [9th April 2022, 24 hours starts from 12AM]

Question1- French researcher Luc Montagnier, who passed away at 89, shared the Nobel prize for medicine for co-discovering which virus?

Answer – HIV

Question2 – The first match of the 2022 IPL would be played between Chennai Super Kings and which team?

Answer – Kolkata Knight Riders

Question3 – The movie ‘Jalsa’ starring Shefali Shah, also stars which of these famous actresses?

Answer – Vidya Balan

Question4 – Name this species of monkey endemic to the western ghats of South India.

Answer – Lion Tailed Macaque

Question5 – Name this bird which lays the largest egg on land in the animal kingdom.

Answer – Ostrich

Amazon Previous Quiz Answers [8th April 2022, 24 hours starts from 12AM]

Question1- Which of these online shopping apps has recently been named Blinkit?

Answer- Grofers

Question 2- Andy Serkis is the latest to play which iconic character in director Matt Reeves’ new film

Answer- Alfred

Question3- Authorities in Sydney closed several beaches in February 2022 due to danger from which marine creature

Answer- shark

Question 4- The man in the picture is looking at pictures of an internet celebrity who was born in which country?

Answer- turkey

Question5- Identify this ivy college which was the first to accept students irrespective of religious affiliation.

Answer- brown

Amazon Previous Quiz Answers [7th April 2022, 24 hours starts from 12AM]

Question 1: Who among these recently became only the ninth batter overall to score hundreds in both innings of his maiden first class match?

Answer: Yash dhull

Question 2: What was the original first name of the famous Indian musician Bappi Lahiri?

Answer: Alokesh

Question 3: Ray-Ban Stories sunglasses that allows you to take photos, record videos, answer calls, were designed in collaboration with which tech firm?

Answer: Facebook

Question 4: Name this city, associated with a tragedy that occurred in 1972

Answer: Munich

Question 5: To which animated film series does this character belong to?

Answer: Toy story

Amazon Previous Quiz Answers [6th April 2022, 24 hours starts from 12AM]

Question1- Who recently set the record for the highest score by a captain in the 4th innings of a Test match?

Answer – Babar Azam

Question2 – Which of these roles have Zoe Kravitz and Anne Hathaway both played in superhero movies?

Answer – Catwomen

Question3 – There has been moves in western countries to rename the continental dish Chicken Kiev to what in support of Ukraine?

Answer – Chicken Kyiv

Question4 – In which movie did this Marvel character get a new weapon named Storm breaker?

Answer – Avengers: Infinity War

Question5 – Identify this famous city

Answer – New York

Amazon Previous Quiz Answers [5th April 2022, 24 hours starts from 12AM]

Question 1: Which pair recently became India’s first to reach the semis of the All England Badminton Championships in Women’s Doubles?

Answer: Treesa Jolly and Gayatri Gopichand

Question 2: Who is the director of the movie ‘Kashmir Files’ which has been in the news?

Answer: Vivek Agnihotri

Question 3: Russia recently revealed that it used a missile in Ukraine called Kinzhal. Fill in the blanks

Answer: Hypersonic

Question 4: This is the flag of which country?

Answer: Iran

Question 5: What is the name of this tradition of serving carefully cut raw meat as food in Japan?

Answer: Sashimi

Amazon previous Quiz Answers [4th April 2022, 24 hours starts from 12AM]

Question 1- Volodymyr Zelenskyy, in the news these days, is the President of which country?

Answer – Ukraine

Question 2- Who was the Man of the Series in the recently concluded Test series between India and Sri Lanka?

Answer is- Rishabh Pant

Question 3- The recent movie Gangubai Kathiawadi shows a meeting between the titular character and which Indian Prime Minister?

Answer is- Jawaharlal Nehru

Question 4- This letter confirming Harry Potter’s admission to Hogwarts was sent through which animal?

Answer is- Owl

Question 5- Name this Greek god who controls the sea.

Answer is- Poseidon

Amazon Previous Quiz Answers [3rd April 2022, 24 hours starts from 12AM]:

Question1- For the Beating Retreat ceremony 2022, Gandhiji’s favourite hymn ‘Abide With Me’ was dropped in favour of which popular Hindi song?

Answer – Ae Mere Watan Ke Logon

Question2 – William Butcher is the leader of which group of superheroes?

Answer – The Boys

Question3 – Recently Lakshya Sen beat reigning Olympic champion Viktor Axelsen in which tournament?

Answer – German Open

Question4 – What is the name of this famous temple which is Tokyo’s oldest?

Answer – Senso-ji-ji

Question5 – Which band recorded the popular album held in the person’s hand?

Answer – Pink Floyd

Amazon previous Quiz Answers [2nd April 2022, 24 hours starts from 12AM]:

Question1- Which Indian state has formed 13 new districts in 2022?

Answer- Andhra Pradesh

Question2- I hereby challenge Vladimir Putin to single combat. Stakes are Ukraine,” . Whose recent quote?

Answer- Elon musk

Question3- Vayu Raghavan played by Tanuj Virwani plays a key role in which of these web series?

Answer- Inside edge

Question4- Name this fish which is commonly kept in garden ponds in Japan as pets.

Answer- Koi

Question5- Which Indian state has this animal as the state animal

Answer- Sikkim

Previous Amazon Quiz Answers- Win 20000 

Q1: Atharva – The Origin is a captivating graphic novel that features which cricketer as the protagonist?

Answer (A) – MS Dhoni

Q2- Nodirbek Abdusattorov, the youngest ever Rapid Chess World Champion, is from which country?

Answer (C) – Uzbekistan

Q3 – A draft National Air Sports Policy was recently released by which Indian ministry?

Answer (D) – Ministry of Civil Aviation

Q4 – Name this famous monument

Answer: (B) – Acropolis

Q5 – She is an environmental activist born in which country?

Answer (B) – Sweden

 

Question 1 – Which of these apps recently rolled out the voice DM feature in India?

Answer –  twitter

Question 2 – In India, leatherback turtles nest mainly in which State or Union Territory?

Answer – Andaman & Nicobar islands

Question 3 – Which association would be launching the World Solar Bank at COP 26, United Nations Climate Change Conference?

Answer – isa

Question 4 –This dish originates in which country, where the practice of rolling tortillas around other food dates back to Aztec times?

Answer – mexico

Question 5 – In Thor Ragnarok, this character turns back into Bruce Banner, by seeing an old video of which Avenger?

Answer –  black widow

 

Question 1 – Prime Minister Narendra Modi recently launched the Mahabahu-Brahmaputra programme in which Indian state?

Answer –  Assam

Question 2 – The World’s oldest DNA was recently discovered in the tooth of which 1.2-million-year-old animal?

Answer – Krestovka mammoth

Question 3 –  Name the instant messaging service developed by the Government of India as an alternative to WhatsApp?

Answer – Sandes

Question 4 –Which of the following is not a variety of this dish?

Answer – Pita

Question 5 –  What kind of cells, whose name is derived from Greek, are found in this part of a human body?

Answer –  Neurons

 

Question 1. The bird ‘Monal’, the animal ‘Kasturi Mrig’, and the flower ‘BrahmaKamal’ – all featured on the 2021 Republic Day tableau of which state?
Answer:- Uttarakhand

Question 2. MINUSMA is a peacekeeping mission by the UN in which country?
Answer:- Mali

Question 3. What is ‘Rakshita’ developed by DRDO for CRPF?
Answer:- Bike ambulance

Question 4. What do you call a group of this animal?
Answer:- Ambush

Question 5. What is celebrated the day after this festival?
Answer:- Boxing Day

 

Question 1. Sri Rakab Ganj Sahib, that featured on the Punjab tableau at the 2021 Republic Day parade, was the site of the cremation for which Guru?
Answer:- Guru Tegh Bahadur

Question 2. Which country got badly affected by the storm Filomena, which unleashed the heaviest snowfall on the Iberian peninsula in 50 years?
Answer:- Spain

Question 3. Recently released book ‘Gazing Eastwards’ is a lively and arresting account of which historian’s first visit to China in 1957?
Answer:- Romila Thapar

Question 4. Prior to changing in 1894, what type of ball was used to play this sport?
Answer:- A soccer ball

Question 5. Louis and Lola were what kind of animals owned by this famous American singer?
Answer:- Llama

 

Question 1. Joyshree Das Verma has recently been appointed as the Honorary Consul in North-East India by which foreign country?
Answer:- Israel

Question 2. Which architectural marvel featured on the Gujarat tableau at the 2021 Republic Day parade?
Answer:- Sun Temple at Modhera

Question 3. What was the name given to the Startup India International Summit organised in January 2021?
Answer:- Prarambh

Question 4. Which vitamin will you not find in this food item?
Answer:- Vitamin C

Question 5. By which of the following names can you refer to this symbol?
Answer:- Octothorpe

 

Question 1. Which Union Territory presented its tableau for the first time ever at the 2021 Republic Day parade?
Answer:- Ladakh

Question 2. What type of vessel is Sagar Anveshika, that was recently launched by Union Minister for Earth Sciences Harsh Vardhan?
Answer:- Coastal research vessel

Question 3. Satya Paul, who recently passed away, was a well known entrepreneur in which field?
Answer:- Fashion

 

 

 

Join Our Official Telegram Channel

1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here